Post by likatabogma on Mar 7, 2022 10:31:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак на бесконачне новчиће ▞▞▞
▞▞▞ Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles 2022 version ▞▞▞
Уанимљива игрица.😊
Уживам у игри, али не плаћам новац за уклањање огласа. ова игра је забавна и не сметају ми брзи огласи. имају благословени дан.
Прерано је, пусти ме да играм више
Наручио сам дневне награде за 7,99 и не добијам ј.л играчку бомбу... Што је много новца у мом домаћинству, посебно током цовид-19 да не добијем своје награде
Играм ову игру месецима, па зато сам на нивоу 865, али је досадно кликтање на окретање или награда само да би могло да настави да говори да видео тренутно није доступан, али кладим се да ако кликнем да купим у игрици, то би функционисало сасвим добро.
Не свиђа ми се чињеница да не могу да победим ако не прихватим то. Успео си да не могу да победим, јер ми не дајеш ништа да наставим. Како можете проћи ниво ако не постоји могући начин?
У реду игра, али присиљени видео огласи са звуком чак и када је звук искључен. Не поштујте играча кога се ваша игра избрише!
Понестаје нивоа и добијам наплату за пакете које никада нисам добио. Веома лоша услуга за кориснике.
Пут до многих огласа. Ако уживате у гледању реклама, инсталирајте ову игру. У супротном, ако волите да играте игрице, немојте га користити.
Ова игра је забавна, али је апсолутно смешна са рекламама. Деинсталирање.
Мање изазовно од других, али и даље забавно.
Лепо је разнети ствари на добар начин и попити мехуриће, лепа музика. Боже посао, срећни празници
Заиста добра игра.
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Teka-teki kzkw
Веома занимљиво и тера ваш ум да стално размишља.
Не могу прећи 250 без плаћања
Стварно ми се свиђа игра. Постоји много реклама, али можете зарадити много новчића гледајући их у целини, игра је у реду
Игра се неће учитати. Волео сам га и играо сам га дуго до сада
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Älypelit rvri
Неће се чак ни отворити или покренути..само је заглављен на главном белом екрану при покретању.
Одлична забава
Забаван, једноставан, једноставан за употребу и за одрасле и за децу
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Réflexion ksm
Волим ову игру, али када сам дошао до нивоа 43, не би променила боју када коцке нису имале одговарајућу боју. Заиста разочаран. 3/22/20. Игра се руши на нивоу 40...😡
Заиста ми се свиђа ова игра..али рекламе су потпуно смешне. Жао нам је што уклањам игру. Једноставно не могу да се носим са рекламама
Није лако чути
његова забавна игра са погледом угашеним на сваком нивоу понекад. Нада продукција повратних информација.
Ок игра
Уживам у овој игрици, али када скупљам награде, телефон ми се замрзава и губим награде. Када се окрећем, обично добијем срца (животе). Имам гомилу, стварно требају новчићи, ракете, лопте. О бесплатним наградама овде видео никада није спреман и каже молим вас вратите се касније када покушам да се вратим касније, већ га нема. Слажем се са коментарима Бака Роџерса.
Одлична игра, пуно награда и пуно реклама.
Забавно за игру
Забавна игра веома опуштајућа. Уживам у њој хајде, покушајте сви
Занимљива
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Réflexion cywr
Не искључује мој Блуетоотх између сваке игре као што то раде неке игре.
Забавно, забавно, не посебно изазовно, али добар начин да се проведе време
НАЈБОЉЕ ИГРА ИКАДА
Засада је добро; Дао бих му 5 звездица АЛИ превише огласа
За многе огласе
Да би се успорила, добра графика мора бити већи изазов
Много ми се свиђа, али где је хеликоптер ствари за медведе. Треба ми да пустим неке од оних које знаш песму на врху главе морају да побегну од ње сићи ћеш на дно да побегнем пусти ме да то урадим једна Дебора Ли
Веома лепа игра. Некако бих волео да је направљен тако да ако већ имате рекламирану игру, можете кликнути на „имајте је“ како се не би пронашла монотонија.
Crazy Chef: Food Truck Game ארקייד nio